Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..att våga


Förvånad

Precis nu när jag satte ner
mina nakna fötter på den daggvåta
lockande gräsmattan
inser jag att skor
är bra när man
inte vågar
ta steget
men idag är jag
kaxig till max
kliver rätt ut
och välkomnar sensationen
vått, kallt, killigt

Min själ blir förvånad




Fri vers av Moniqa
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 07:06



Bookmark and Share


  Carrre
jag kan riktigt känna hur gräset kittlar mellan tårna.. ^^
2011-11-04

  Carola Zettergren
Utan strumpor och skor!!!Underbart poetat!!!
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Livet skall kännas...
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa