Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har det bra här...

 

Solen sken.
Mat smakar bättre utomhus.
Körde en bit, riktning: MOT SOLEN.
Galen fest.
Barn och vuxna huller om buller.
Vi badade i underkläderna.
Så jävla mycket mat.
Alla lekte lekar.
Några spelade brännboll.
Nötmix, ahlgrens bilar... massa vin.
Blanka ögon och röda kinder.
Mättnad, begynnande fylla, värmeslag.

 

Idag är det vanlig torsdag. Jag behöver klippa mig.




Fri vers av Della K
Läst 578 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 09:15



Bookmark and Share


  Kalle.O
Livet leker=)
Glad text!!
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Allt utom vinet verkar helfestligt.
Blir man bjuden nästa sväng...?
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K