Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen av mig. Katten heter Muffins


Ensidig meny

senryu 

 

Nyfångad mus i

käften beskådat godkänd

ensidigt kosthåll




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag säger igen och igen:
Vilken makalös humor!
Applåd och bokmärke!
2008-05-23

    Melona
Om katten själv får välja!? ;)
2008-05-22

  katt.inc
Är det din kisse? Ja, visst kan man leva på råtta alltid, alltid, alltid.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP