Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Vän...

Saknar dig min vän

Ser dig ibland

Men vågar inte ta första steget

Rädd för att förlora

mina vackra

minnen

av dig....




Fri vers av Spir@
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 12:15



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-22

  friheten
Besrkiver en känsla som jag har just nu.

Tack för dikten!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@