Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvänt begrepp ät en sko



Slå en krona ner i marken
Stampa på en växt
Ät gräslök
Rök en lök

Tänk om allt va omvänt i begrepp
Viken hit not

Betala med en skål kaffe
Drick matta on the rocks
Ät en sko

Skit ut en hel ko
Kamma tårna i en vacker mitbena
Gå ut i klädd en vacker stol

Tänk så kul med omvänt begrep
Som att krama repet i en glad replokal




Fri vers av Mr.painter
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-22 13:06



Bookmark and Share


  Blomster
Vilka härliga tankegångar! Gillar i synnerhet att kamma tårna i mittbena samt att krama rep - ska genast leta fram några att krama!

Tack för skrattet jag fick börja dagen med.
2008-05-24

  Sladjana Zubcevic
BRA!
2008-05-22

    sunnanvind
Skrattar! Vilken tanke!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter