Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden och livet går förbi mig




Säg till mig


vill Du ha mig

i ditt liv

eller

ej


Jag har inte tid

att vänta mer


för att


Tiden och livet

går

förbi mig



Jag har väntat

bara på Dig

i alla dessa år



Jag har väntat

på Dig

med hjärtat som blöder

med själen som dör



Säg till mig


har Du mig

i ditt hjärta

i dina tankar

i din själ



Har Du mig

eller

ej



Om Du har mig

i ditt hjärta

i dina tankar

i din själ


Tveka inte mer



Livet är för kort



därför


Kom


och


Älska mig

medan

jag lever



medan

Vi

lever

älska mig




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-22 15:46



Bookmark and Share


  **AnneLiten**
\"vill du ha mig i ditt liv\" - jag tycker frågan är så vacker (och viktig)
2008-05-22

  J A Nicander
Måste bara säga att dina ordval och din textsammansättning är så väldigt berörande och jag kan inte göra annant än underkasta mig varje stavelse. Fantastastiskt vackert!!!!! Du skriver väldigt bra min vän! Fortsätt med dessa texter!
2008-05-22

    Ken Cassel
Underbart skrivet

Kram
2008-05-22

  Quasimodo
Bra, det förstärker dikten och dess mening ytterligare i det nödvändiga och förklarar varför !!!!
2008-05-22

  Quasimodo
Frågor här som inte har tid att vänta, i ett fint uttryck för det !!!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP