Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade inte

De gaddade
ihop sig

la sig på
hög

och låg
där och

hånskrattade

medan
högen
växte
av ett
livs alla

misstag

De tjattrade
i munnen
på varann
som en stad
full av

rumpnissar

De pekade
finger åt
mig och
ställde sig
framför alla
dörrar

så jag inte kom ut medan

misstagshögen
växte och växte

paniken
började torna
upp sig inom mig
och
jag tänkte
äsch jag
vaknar
snart

det gjorde jag inte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 18:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gör ont att läsa denna texten
2008-05-25

  Bibbi VIP
Någon påminde mig om idag att det finns en\"god vrede\" Det känner jag inför detta och jag skulle vilja skrika så både de och Du vaknade upp:\"Släpp ut Ulla!\"
Applåd och bokmärke.
2008-05-23

  SusanneStrömstedt
Som tur är kan man rätta till de flesta misstagen =)
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP