Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbarn&Vinterbarmhärtighet

Solskenshud

Sommarfrossa

I det klara ljuset kan jag inte gömma mig men
Dock glömma mig.

Ljuset flyter likt
varmt vatten i
frusna orörda leder

Uppfyller mig.
Bollen av ljus släcker ner tankegångarna och jag tvingar världen att se
hur okrossad är jag inte?
förlänge sen var jag okrossbar

Men. När solen slocknar och min säng är min planet ensam snurrandes i mörkret, störs ibland av en passerande bil o en klottrares snabba andetag o väsande sprayburkar.
Då vaknar du i mina
sinnen.

Brännan lyser röd, het mellan svala, vita lakan
Men på min rygg brinner trycket av din hand från en
isvinter
FÖRlängesen.

(vakna, jag bränner bort dig imorgon)




Fri vers av Sofia i hatstaden
Läst 469 gånger
Publicerad 2008-05-22 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden