Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emilio eller vito eller ingen alls?


kanske jag vägrar att inte ge upp
omständlig som jag är
det spelar ändå ingen roll
jag var inte den jag är längre

djur som jag plågat
i drömmar som eventuellt spelas upp
spelar ingen roll

mitt minne av ett liv jag fortsätter att leva
i trots
är dock en levrad bit av tid utanpå mitt hjärta
en hägring och hälsning
från slutet av allt




Fri vers av monsterballe
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monsterballe