Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kyssa din vackra själ




Kom


och

ta min hand


Jag vill springa med Dig

genom livet igen


Kom


och

ge mig

tillbaka glädje


Kom


Jag vill kyssa

dina vackra ögon


Jag vill kyssa

dina vackra händer


Jag vill kyssa

din vackra själ


Jag vill kyssa


Kom


Jag vill vakna med Dig

i en annan bättre värld

utan smärta


Kom


och

älska mig

som jag är


för att


Livet är för kort


därför

älska mig

medan jag lever




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 980 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-05-22 23:25



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Kärleksfull dikt...gillar ömheten som orden förmedlar.
2008-08-30

  nxu 966
vackert...
2008-08-29

    wildrosen
åhh vad vacker......
2008-08-29

  mjuk
Så vacker.... Tänk att få en sådan kärleksförklaring wow :))
2008-08-12

  bluescat
mkt vacker kärleksdikt...även bland dina andra dikter finns många fina och vackra
2008-08-08

  Johan Bergstjärna VIP
Underbar viktig Kärleksdikt.
2008-08-06

  Dr Jimmy Johansson The 777
Vad fint du skriver, Stela.......
2008-06-19

  Don Jorgé
Livet, en resa för två? Mycket fint.
2008-06-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Fastnar, smälter när jag läser... Hälsar Fredrik
2008-06-17

    Yakkid
Texten nästan lika vcker som du.
2008-06-02

  Nasrin
VACKERT!
2008-05-23

  J A Nicander
Nu-intentionell önskan om kärlek, en fantasdi om att stanna tiden och få spendera ett evigt nu tillsammans med ord som får mina tårar att falla stilla men tungt.
2008-05-23

    Ken Cassel
Om du ger mig en kyss får du många pussar tillbaka
Min mamma pussade alltid på mig
när jag var liten

Kramar med en stor applåd
: )
2008-05-23

  Quasimodo
Så mycket längtan och levnadslust i dess ord !!! \"Älska mig medan jag lever\" fångar samma dikten och hela dess mening !!! Applåd
2008-05-23

  Karl-Bo Lundstedt VIP
den här dikten
talar ett språk
som BARA
fångar en....
applåd....
kb
2008-05-23

  anits VIP
Så underbart ljuvligt
2008-05-22

  mare VIP
..så ljuvlig.....vackert...
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP