Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivved


Ensam på stormande hav

Inte längre slät och fin

Bearbetad av vatten och vind

Drivit mot land

För att hittas av någon




Övriga genrer av eva m h
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 00:05



Bookmark and Share


  Anna*
Snyggt =0) Det är en tydlig bild som personligen är något jag tycker väldigt mycket om. Trä som legat i vatten. Det är något särskilt. Applåder
2011-01-22

  karenina VIP
väl och målande beskrivet.
2008-05-26

  Quasimodo
Tiden skapar och formar, förlorad och funnen igen !!! Gillar
2008-05-26

  Michaela Dutius
Mycket väl beskrivet
2008-05-25

  Gunilla VIP
Att släppa taget.....
Att hittas av någon
som ser att en skatt
är funnen!
Hoppfullt vemod.
Fin!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h