Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskar jag livet...

Livet som jag älskar

rycktes bort

ifrån mig

Jag föll hejdlöst i


de kalla vattnet

drunknade i dina

ögon


Mun mot mun metoden

tårarna så

saltvatten

och höga vågor


strand inom mig

fiskmåsar

ljummen

vind

iskall

vinter


strandsatt

med en

sjöstjärna mellan

solen

och

månen


Jag älskar livet

jag

lever

i dynorna

med vågskvalp

barnskrik

och

sololja




Fri vers av Spir@
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-23 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@