Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag i sängen

Huller om buller
bland kuddar och täcken
Rullar du

Snurrar och far
Vrider och vänder
ropar
-Kom nuuu!





Huller om buller
bland kuddar och täcken
Rullar vi

Snurrar och far
Vrider och vänder
somnar...
Vad trodde ni? ;)






Övriga genrer av Therés
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-23 10:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
oj, jag trodde det handlade om dig och ditt barn...
(I'm a tiger, I'm a tiger, I'm a tiger, I'm a tiiiiger,
från sextiotalslåten I'm a tiger)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!