Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dog

Efter bilolyckan.



-Lever du älskling.....älskling!?

-Nä jag är död

-Jaha!?....men varför svarar du då?

-Du är också död




Övriga genrer av Therés
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 11:05



Bookmark and Share


  bögpoesi
klockren!!!

Jamin
2008-06-05

    ingvar VIP
Detta vore väl en tragikomisk dialog, om den blev verklig! jag tror dock: uteslutande tragisk.. Men ingen dum replikväxling i sig!
2008-05-28

  swimsus@gmail.com
hahaha..sedär så det kan gå!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!