Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte




Jag är inte den jag är

för att du gjorde mig sådan

utan för att livet valde

att göra mig till det jag är...




Fri vers av Spir@
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 11:06



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
så är det ju!
tack frö sdå kloka ord!
kraaaaam
2008-05-28

  Sladjana Zubcevic VIP
Så bra !!!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@