Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Lyckans Galoscher vandrar här på Holmstagatan

Gökens ko ko
närktergalens drillar

Stadsbor




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 11:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inflyttningen till städerna bara ökar, människor som fåglar ...
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP