Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekologiskt godis




Lögnerna genomsyrar dina händer
och du gestikulerar när
lögnerna skvätter
för att fälla min själ

Trodde du hade koll på ditt liv
att man kunde lita på dig
även om jag visste
att du skulle skicka ut dina egna
döttrar på gatan om du
behövde en slant
till ekologiskt godis
som bönder du inte bryr dig om
har plockat

Men du betalar för
ett samvete med ekologiskt godis

Ett avtal är ett avtal
jag är ingen bonde som plockar råvaror
till ekologiskt godis
så ett avtal är intet av betydelse

ska jag lyssna bör dina ord
vara ursäkter av väldig art
annars kan du ta ditt ekologiska godis
kasta det på golvet
och äta som det svin du är




Fri vers av darque
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 11:13



Bookmark and Share


    Askes
Hårda puckar!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque