Omtumlad av situationen lägger jag mig raklång på marken och känner hur jag faller..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtumlad av situationen lägger jag mig raklång på marken och känner hur jag faller...


Dokument inifrån

 

Längtans flammor letar sig upp genom min pulserande kropp och förvandlas till ansträngda skratt.

Kamouflerat upplösningstillstånd kväver mig, omgiven av människor som inte kan se, inte kan höra, inte kan förstå.

Instängda skrik av rädsla för egen vilja river i mina murar. Murar byggda för att hålla för allt. Murar som inte visste bättre.

Marken under mina fötter är inte längre lika stabil... och jag snubblar över tankar på dig. På oss.

Vacklandes fram bland stormar av känslor kämpar jag för att inte förlora greppet.

 

Men jag ser ingenting för all rök...

 

när mitt hjärta brinner.

 

 

 




Fri vers av Della K
Läst 673 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-23 12:10



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Du har en känsla för det här som är svår att hitta någon annanstans. Du har en koppling mellan ditt inre och de ord du lägger. Ärlighet i sin kärna.
2008-10-19

  Evigt liv
Bakom ordens ivrigt uppresta murar anar jag ett självförtroende som trotsar den snubblande tonen. Därav skapas en skärpa som ger din text både djup och introspektivt darr på rösten. Spännande!
2008-05-23

  Maria T
En dikt fylld av längtan, känslor
och ett brinnande hjärta.
2008-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Där är jag. Ofta.
Utomordentligt träffsäkert skildrat.
2008-05-23

    Askes
Ah! Den här var mycket fin och bra skriven! Kalas vetja!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Della K
Della K