Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Jesus...


Kärlek som bär

Sommaren är kort
men den är här!
Drömmer mig bort
om kärlek som bär..

Inte längre rädd
jag har ju DIG!
Älskad och sedd
är DU av MIG...!

Snart är det höst
men vad gör det
Mitt hjärtas tröst
Guds härlighet..!!

Tack min Herre!
tack min vän!
Du som gav mig
frälsningen.....




Fri vers av Kalle.O
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 12:20



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker poesi skriven som tack till
Jesus vår frälsare.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O