Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar



Kom

och

knacka

på min dörr

igen


Jag lovar


Denna gången


jag ska öppna

och

jag följer Dig

till

evigheten


Jag lovar det


Kom

och

ta mig

från

ensamheten





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 541 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-23 15:22



Bookmark and Share


    mr cloud
\"Kom och ta mig från ensamheten\"

fint ! (:
2008-05-24

  Elin Katten Lo VIP
Väldigt fin dikt!
2008-05-23

  Nasrin
längtan, mycket känslosam och vackert skrivet!
2008-05-23

  J A Nicander
Väntan på Godot, hamnar i skuggan som formulering av dina sätt att uttrycka din längtan efter tvåsamhet.
2008-05-23

  ¤Anne¤
önskan
hoppas det knackar på snart
2008-05-23

  mare VIP
..ta det försiktigt...men är det sann kärlek...öppna dörren på vid gavel !
2008-05-23

  Elaine.S VIP
...kan inte greppa hela innebörden riktigt men dina ord känns ända in...
2008-05-23

  anits VIP
Vi är många som knackar
öppnar du för oss
Det var starka ord
2008-05-23

  Quasimodo
En önskan djup och evig för kanske det svåraste tillståndet att var med !!!
2008-05-23

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2008-05-23

  Carola Zettergren
Vackert...mycket vackert!
2008-05-23

    Ken Cassel
Knack!
Knack!
Det är någon som knackar på din dörr
När du öppnar dörren kommer ingenting bli som förr

Kram på dig
: ))
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic