Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att en kyss ska vara riktigt bra

”För att en kyss ska vara riktigt bra,
Så ska det vara med någon du inte kan få ut ur
huvudet”

Precis så sa en kompis till mig för ett tag sen.
Då förstod jag inte riktigt vad hon menade.
En kyss var ju på något sätt bara en vanlig kyss.

Men jag tänkte länge på vad hon sa.
Jag hade aldrig riktigt tänkt på en kyss på det sättet,
Men när hon sa det, så.
Det hade jag aldrig varit med om.

Så en dag mötte jag någon.
Någon som gav mig en, två, många kyssar.
Han fick mig berusad av sina kyssar.
Lycklig.
Glad.
Omtyckt.
Jag gick från honom som en ny människa.
Lycklig över att vara vid liv.

Varje dag gick tankarna över till honom.
Tänk om det var på riktigt.
Tänk om det var så att han faktiskt tyckte om mig.
Min hjärna fick aldrig nog av honom.
Jag lät lyckofjärillarna dansa i min mage,
Utan att göra något för att stoppa dem.

Ja, jag säger då det.
För att en kyss ska vara riktigt bra,
Så ska det vara med någon du inte kan få ut ur
Huvudet

För jag kan verkligen inte få ut honom ur mitt huvud
Och han kysser verkligen på ett magiskt sätt




Fri vers av Elina Källman
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman