Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann berättelse om en present till mina släktingar som har kommit upp i den ålder då man har allt man behöver och lite till.... 


Presenten

 

Dräktiga geten

HÅKAN

har redan
anlänt till
södra
Uganda

och

Dräktiga geten

MARGOT

gör henne
sällskap

och

projektet
heter
BISHOZI PROJECTS
och den här delen

gynnar kvinnorna
så att de ska
gå i skola
mot att

familjen får
olika djur
med mera....

läs mer på

www.odsmalskulturhus.se

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-23 17:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tack för texten och för länken. Intressant
2008-05-25

  katt.inc
En bra present, hur ofta köper man inte onödiga saker. Jag ska kolla upp detta, tack för tipset.
2008-05-24

  © anakreon VIP
Vore jag inte sekreterare i MSP - the Massai Swedish Partnership - så skulle jag sända en get även jag!
2008-05-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det skall jag göra så
fort jag hinner...
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP