Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där bodde människor som vilar i sin grav




Så många minnen

från min barndom

tog mig fått


Där bodde människor

som vilar i sin grav


Där bodde människor

Där bodde jag


Där bodde

och

dog mina drömmar


men ändå


Där vill återvända jag


Där ska göra

mindre ont


Där

solen

skiner vackrare


Där ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-23 17:11



Bookmark and Share


  Maria T
\" jag längtar stenarna jag längtar marken
där barn jag lekt\"
2008-05-23

  dalida_bl
och där.....finns alltid jag kvar....
2008-05-23

  J A Nicander
Åter till sina barnaårs stillhet och trygghet i sin förutsägbarhet och begränsning. Så mycker får andra perspektiv med tiden.
2008-05-23

  mare VIP
..barndomsminnen är på gott och ont....oftast.....att återvända kan ibland vara en bra läkning för själen.......
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic