Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans eld



Tystnaden


En illusion



Allt försvinner



Det är som vågor ...

först högljutt


och


sedan


tyst

med hjärtat



Mitt hjärta

måste bli stilla


Ingen av mig återstod




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-23 20:25



Bookmark and Share


  Cadena
Fantastisk
2008-05-24

  Maria T
Bliv stilla min själ
2008-05-24

  Quasimodo
Här finns både tystnad och rop, i ett och samma !!!
2008-05-24

    Ken Cassel
Tjusigt

Kram
2008-05-24

  charlotte hedendahl
En sån vacker text!
2008-05-24

  anits VIP
Vackert berörande
och vemodigt
2008-05-23

  J A Nicander
Mycket vackert. Gillar speciellt sista rade \"ingen av mig återstod\" Pluralformen skapar effekten i hela texten.
2008-05-23

  ¤Anne¤
mycket vacker text!
2008-05-23

  mare VIP
..så förtärande ....längtans eld...
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP