Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

När närvaron
var så närvarande


blev vi tu andligen ett




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-06-28 13:00



Bookmark and Share


  Markattan
Själslig och andlig närhet, väldigt vackert beskrivet.
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic