Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål min vän

Min vän Enediel
så snäll

Bjöd mig på fest
hem till sig

Känner värmen
när jag stiger in




Molnen över oss
där vi sitter


Fåglarna sjunger
glatt

Solen värmer
frusna kroppar

Vi skålar och
vrålar

GLATT

Party uppe i de blå
inget man glömmer

Så tack min vän
för en underbar
kväll




















Fri vers av häxanmara
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-24 01:14



Bookmark and Share


  Blomster
Härlig hyllning till en härlig vän!
2008-05-24

  Lejonhjärtas poesi
Underbart, sådana vänner ska man vara rädd om och de växer inte på trän fast man är högt uppe i det blå!
2008-05-24

  Lyckohäxan Enediel
ÅÅÅÅH! Tack själv du min alldeles UNDERBARA vän!!! Jag hade liksom inte klarat mig så bra utan dig! =)
Skål vännen!¨
*höjer glaset* Oooops...burken menar jag ;)
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara