Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräs

 

Vackra växter som

inte passar för att vi

ansar rabatter




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 10:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så märkliga vi är- de är gratis så de är inget värda
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP