Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta eller aldrig

Den som hellre
njuter av
tillvaron

än

jagar
dammråttor
perfekta hemmet
prylarna

har väl
antingen
fått smaka
frukten ofta

eller

aldrig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-24 10:34



Bookmark and Share


  jardan
Oj, jag har alltid trott det varit ofta men du levererar en sanning...
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP