Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan lever

 

Varje dag
lär jag
något
nytt
och

vet
jag ju
att min
hjärna trots

allt
och
mot
alla

odds

lever




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-24 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Och ingen dag är förgäves när man lär sig något nytt om det också ibland sker genom misstag.
2008-05-25

  Michaela Dutius
Ja hjärnan lever även när det känns som att hjärtat är krossat!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP