Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intergralen till beskrivandet

Saken är den, med oss poeter, att vi alltid vill beklä allting med ord
och även ett enkelt ord
som kärlek
försöker vi beklä
i oändligheten med ord


// L.I.E




Fri vers av L.I.E
Läst 558 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-24 11:31



Bookmark and Share


  Propella
Ja, vad skulle vi annars skriva om? :-)
Underfundig text med skönt flyt.
2008-06-28

    AnnaGs
Så sant så,
vad är det med oss
poeter
egentlingen?
varför denna vilja att försöka
sätta ord på allt?
Varför inte bara
låta saker och ting vara?
Varför måste vi alltid
förklara sönder alltihop?
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

L.I.E