Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi firara ettårig bröllopsdag på måndag!:) Och Ja, han är också medlem på poeter! *stolt över honom jue*


Viktoria Hansson (Fd Olausson)+ Carl Hansson = gifta

1+1 är egentligen= 2
Men du och jag är ibland bara ett
Vi är båda hopplösa och jobbiga
Men jag tror det är det som gör att
vi ändå är som gjorda för varandra


På måndag firar vi ettårig bröllopsdag
Vi har haft ett enormt tufft första år.
Med en masssa sjukdomar och flera dödsfall.


Nu kan det nog bara bli bättre tror jag?
1+1= 2 men jag hoppas få upppleva att
det blir ett istället, mycket oftare.


Älskar dig min man,
tack föt att du också älskar mig!




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 799 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 11:56



Bookmark and Share


  Spir@
Så fint skrivet gumman... Hoppas verkligen det bara blir bättre nu!
2008-05-25

  Spir@
Så fint skrivet gumman... Hoppas verkligen det bara blir bättre nu!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson