Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnklädd bok

öppnar med darrande fingrar
smeker sidan
följer med ögonen
ordens rörelse

kastar mig handlöst
in mellan raderna
suger på stycken
retas av komma
njuter av punkt

välmående vilar
suckar tungt




Övriga genrer av Jori
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-24 12:05



Bookmark and Share


  Kikhorion
Böcker är fina, och kan trots sin relativa litenhet innehålla nästan oändligt mycket.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä