Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar ...



Varför

mitt hjärta

valde

just Dig


av


alla de andra

vackra

och

snälla människor


som


ville ha

mitt hjärta

och

min själ


Varför

just Dig


som


gav mig

ingenting

utom

smärta

och

ensamheten



Jag undrar ...



Varför

mitt hjärta

valde

fel


Hur

kunde

mitt hjärta

att göra

så fel

mot

mig


Mitt hjärta

tänkte inte

på mig


utom


bara

på sig själv



Men

aldrig mer

mitt hjärta


Nästa gång

ska

jag välja


och


aldrig

du mer



för att

du

har svikit mig


och


jag

litar inte mer

på dig


Jag undrar ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-24 13:38



Bookmark and Share


  wellness tina
du valde bara att låta känslan
ta över
förföra dig in i något
du inte skulle ha kontroll över.

du lyfte från dig själv
och vågade iallafall

va stolt

det blir ju otroligt mycke
enklare nästa ggn!
du vet
för du har testat
Kram
2008-05-27

    AnnaGs
Hjärtat har sin egen vilja,
och ibland är den viljan inte den bästa,
tvyärr
otroligt starkt skrivet !
2008-05-24

  mare VIP
..så är livet ibland...hjärtat har en sådan drivkraft, och ibland blir det inte som vi tror.....vi får lära oss livets olika smärta.....
2008-05-24

  anits VIP
I bland kan man inte veta
vad som är rätt och fel
kärleken är blind
2008-05-24

  dalida_bl
Du bara var på fel plats i fel tid....*ler sött*
2008-05-24

  dalida_bl
Jag tror att det är tidpunkten, inte människor som är avgörande när hjärtat väljer...jag har analyserat...jag tror det,....

*vinkar till dig min vän*
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic