Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grönsaker i all ära...men jag har inget grönsaksland :) Så jag odlar med mina blåa fingrar istället...


Skördefest!

 

Jag har ett eget kärleksland

där odlar jag med hjärtats lust

I de raraste tankar planterar jag ett frö

vattnar med tempererade kyssar

gödslar med lagom doser erotik

Ansar varsamt med munnen

Njuter av den spirande växtkraften

Ser hur åtrån växer sig starkare

I stilla väntan så undrar jag...

 

Skördefesten?




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 809 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-05-24 14:11



Bookmark and Share


  Stigfinnaren
Kommer....på skördefesten? *L*
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Du menar...säden...?
2008-06-01

  Bodil Sandberg
Oooo vilken skördefest dä ska bliiiiiii..tack för härlig poesiii
2008-05-30

  Havsbris
grattis vännen ;o) alltid värd ;o)
2008-05-30

  Blomster
Jag vill också ha skördefest ju! *planterar genast ett stort frö i hopp om att det ska ta lång tid att skörda det* ;)
2008-05-27

  papessa
lycko den som får vara ditt grönsaksland under dina blåa fingrar
2008-05-26

  livsdans
...mmm...väntar på den.... :-)
2008-05-24

  häxanmara
Så bra skrivet vännen..:)
applåder i massor
2008-05-24

  Thurizas
lite porrig skördetid väntar;)
2008-05-24

  aol
tack för en fin vandring i ditt härliga kärleksfulla trädgårdsland
2008-05-24

  micke marin
Gud i jösses, vilket förspel! Här väntar explosioner och fyrverkerier. Vilken härlig trädgårdsmästarinna. Me like!
2008-05-24

  Havsbris
ahhahahha

om du visste vad
jag tänkte på nu...
hahahhahah

jag kan inte säga
något -ätbar- nu
bara alla bilder jag
får av dina ord, gör
mig skratta av
perverser tänkar...
ahahhahah

man måste skojar
och skratta lite, eller
hur?

älskar din -trädsgården-
;o)...
2008-05-24

  Lyckohäxan Enediel
Ny rubrik nu! Tack för tipset :)
2008-05-24

  Lejonhjärtas poesi
Här var det allt annat än gröna fingar, här är det färg av livgivande hav och evighetens himmel. Goda frön som planteras och med kärlekens erotiska näring kan du med glädje se fram emot tidernas skördefest, helskön poesi!
2008-05-24

    Lindizz
Detta va en skön text, applåderar och tackar för läsningen*ler
2008-05-24

  Night Soul Woman
Du har inget grönsaksland snarare ett himmelens land:) fint:) Jag tror att dikten kunde kallas för skördefesten:) *applåd*vackert skrivet och *bokmärkes* Tack för läsningen!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du