Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag darrande idiot.


Mina händer darrar
av ilska

Försöker tända ciggen
men tappar den

Vill ta en sup
men missar munnen

Går på toaletten
missar sittsen

Ringer en vän
slår fel nummer

Försöker skära mig
men inget blod kommer

Skriker högt
men ingen röst
kommer ut

Försöker sova sen
men kan inte blunda

Vad är det för fel
på mig

Försöker komma fram
till ett svar
hittar den inte

Hjälp mig
om ni kan finna
felet på lilla mig


Ring mig
innan de
är försent

Står vid bron och ska hoppa










Fri vers av häxanmara
Läst 525 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-24 19:17



Bookmark and Share


  Jessica Olsson VIP
Jag gillar den mycket, otäck och vacker på samma gång. Tänkvärd men lätt att ta till sig. Har själv svårt att få ur mig ilskan ( där man egentligen vill) , så jag känner igen frustrationen.
2008-06-09

  Sladjana Zubcevic
Gripande och fint skrivet.
Kram!
2008-05-24

  micke marin
Oj oj nu är det darrigt..
Bra förmedlat om ångesten som väller fram när man inte förstår vad som händer. Fortsätt försöka förklara och beskriva.
Bra skrivet sörru..
2008-05-24

  genni VIP
Du är absolut ingen idiot, och hoppa ska du INTE !
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara