Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig medan jag lever





Kom


Jag vill kyssa

dina vackra ögon


Jag vill kyssa

dina vackra händer


Jag vill kyssa

din vackra själ


Jag vill kyssa


Kom


Jag vill vakna

med Dig

i en annan bättre värld

utan smärta


Kom


och

älska mig

som jag är


för att


Livet är för kort


därför

älska mig

medan

jag lever




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 437 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-24 20:43



Bookmark and Share


  glittervakuum
vacker vackert!
2008-07-25

  lyckeli
njutning.......
2008-07-03

  Ewa Åkerlind
Underbart vacker.
Passa på
2008-05-26

  Maria T
Mycket vacker kärleksdikt
2008-05-25

  karenina VIP
fin och med en väl talande titel!
2008-05-25

  häxanmara
Så jäkla bra....
Lev medans man kan och lev väl
*applåd*
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic