Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mamma på mors dag...


Till Mamma

Idag är det din dag Mamma

hur firar vi det?

Nä,det gör inte detsamma!

Hmm, jo jag vet!


Eftersom jag inte har nån present

så gör vi så här...

Du får min moderskärlek på pränt

då jag inte är där...


Älskar dig verkligen mamma!

har jag alltid gjort

Du har alltid varit densamma

i smått som stort...


Så GRATTIS på mors dag!

från din äldsta son

En fanfar till dig blåser jag

i Morsdagstrombon...=)




Älskar dig "mollan"

Kalle




Fri vers av Kalle.O
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-25 07:18



Bookmark and Share


    merasera
Tror att en sån text av sitt barn är vad varje mamma skulle önska. Som mamma till tre vet jag. Hennes kärlek, oro och glädje för dig har varit värt det, när man får en sån belöning som du ger henne med den här texten. Jag lyfter på hatten...
2008-08-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Finns ingen mor på jorden som inte skulle bli galen av lycka över dessa fina ord, wow, och med blåstoner till och allt!
2008-05-26

  Maria T
En så fin kärleksförklaring till din
mamma
2008-05-26

  genni VIP
Fin kärleksförklaring till Din mor
2008-05-25

  Havsbris
;o)

vet inte vad
ska säga, jag ler
eller hela kroppen
ler...

Känns som din
mamma är min med,
dina ord är så
kärleksfulla djupa
även enkla, att
din energi sprids
och absorberas
av mig... känns inuti
och jag vet precis
vad du pratar om!!

I ett ord: tack!
2008-05-25

  thyra
Den bästa present en mamma kan få för dem är från hjärtat komna. Värmande ord!
2008-05-25

  mare VIP
mycket fin kärleksfull hyllning till din mamma !
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O