Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat ...




Jag har väntat

på Dig


som


jorden

väntat

på regnet


som


havet

väntat

på vågor


som


sorgen

väntat

på glädjen


som


. . . . . . .


Jag har väntat


men


Du

ville inte

ha mig


Du

ville ha

tystnaden



Jag har väntat

väntat

och

väntat


och


till slut

krossades

mitt hjärta



Glöm aldrig


att


Jag har väntat

på Dig ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-24 22:09



Bookmark and Share


  Maria T
En evig väntan på någonting som inte blir...
2008-05-25

  Quasimodo
Ja det här är väntan och längtan i varje ord !!!!
2008-05-25

    Ken Cassel
Dikten är kanonbra
Ibland när jag har skrivit en dikt händer det att jag också går in efteråt för att lägga till
eller dra bort
förhoppningsvis blir det till det bättre
Ända tills man själv är nöjd med resultatet

Ha nu en underbar söndag

Kramar
2008-05-25

  anits VIP
En sorglig väntan
väntan på något
eller någon som
inte själv vill
vemodigt
2008-05-25

  mare VIP
...väntan på något som inte blir........sorgligt, men livet går vidare till något förhoppningsvis bättre..............
2008-05-24

    Ken Cassel
Att vänta och stå i kö är det värsta jag vet
Applåder

Kram
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic