Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de har säkert rätt

de har säkert rätt.
de som säger att man tar livet av sig när den mörka tiden är över.
för just nu känns det som mest angeläget.
just nu känns det som om det vore värt besväret.
just nu skulle det förmodligen kännas mest.
hos dig, hos dem, hos de, hos honom, hos henne, hos oss.
fan ta er, nu sker det.
eller så inte.




Fri vers av august
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-05-25 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august