Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sönder igen

jag vet inte när min värld gick i bitar

när allt föll samman

 

jag trodde

 

allt var under kontroll

mina känslor

i lådor

under sängen

där ingen

inte ens du

kunde se

 

plötsligt

innan jag visste

var allt trasigt igen

och jag

verkade som en splittra

av människan jag blivit

i dina ögon

 

och allt var igen

sönder

och du

du önskade

tyst

 

att jag inte var jag

utan någon annan

som du höll i din famn

medan du kastade stenar

på mitt bröst

medan du trodde att

du älskade mig




Fri vers av illvette
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-25 03:21



Bookmark and Share


  kirsti j.
ja väldigt bra..och fan jossan

ingen kan skriva så jävla ensamt som du jag blir alldeles olycklig!

håller med nedanstående talare om att dessa rader är mycket starka:

du önskade
tyst
att jag inte var jag
utan någon annan

och sedan avslutningen:

medan du trodde att du älskade mig
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Fruktansvärt starkt.
Detta om att \"du önskade tyst att jag inte var jag\" är verkligen talande.
2008-05-25

  Karl-Bo Lundstedt VIP
APPLÅD!!!
väldigt stark text.....
Kom ihåg att bara Du är
Du, det är INTE kärlek
när den \"slår\"....
kb
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette