Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan knytnävar

jag är naken igen

som ett barn utan skydd

du kan min älskling

slå mig så hårt

utan knytnävar

träffar du rakt in i mig




Fri vers av illvette
Läst 549 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-25 03:28



Bookmark and Share


  kirsti j.
träffsäkert om smärtan

ännu en gång

oftast är ju ord eller brist på ord det som skadar allra mest
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Ibland behövs inte de fysiska åthävorna. De andra är värre.
2008-05-25

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Denna text VÄRKER...
Men är otroligt bra!!!
Jaa, ord kan verkligen
\"slå\" hål på oss
lika väl som knytnävar...
Ta inte mer skit...
kb
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette