Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från mina fega läppar


Nåra ord

Jag vill säga några ord men vet inte hur.Jag vill att du hjälper mig så allting kommer ut.Jag vill att du ska svara med likadana ord.Nu har jag haft dom så väldans länge innombords.Hjälp mig att våga,jhälp mig att gro till någon som dig aldrig lämmnar.Du är så söt och vacker och mycket mer än så.Nu kan jag bara säga jag älskar dig.Hoppas jag får säga det på riktigt nån gång till dig min söta ängel.




Fri vers av KramiZZ95
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-05-25 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KramiZZ95
KramiZZ95