Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av väntan släcktes min själ





Av väntan

krossades

mitt hjärta



Av väntan

släcktes

min själ



Av väntan

dog

jag



och



Nu


det är bara

min skugga

som

lever





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-25 12:05



Bookmark and Share


  Maria T
En lång, lång väntan i skymning
2008-05-25

  mare VIP
...bra skrivet.......starka ord....
2008-05-25

    mr cloud
vackert och starkt !
2008-05-25

  Quasimodo
Med smärta i en väntan där inget blir, men tror att det är mer än skuggan kvar och det väntar !!!!
2008-05-25

  Carola Zettergren
Väntan kan vara förödande!!!Starkt förmedlat av dig!
2008-05-25

  Havsbris
om finns skugga finns ljuset...

varför vänta när allt ska ske
med en mening?

varför vänta och inte sgera?
hoppet måste man ha vid
livet, det menar inte att en
måste dö av -vänta-;o)

starka känslor du delar och
överför...!!
2008-05-25

  lodjuret/seglare VIP
tårarna samsas på mina kinder,
de är de enda numera som inte
krigar med varandra
så fort de möts på samma gård
2008-05-25

  lodjuret/seglare VIP
tårarna samsas på mina kinder,
de är de enda numera som inte
krigar med varandra
så fort de möts på samma gård
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic