Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If june comes first can you please take me away?

 

Med rädsla för framtiden blickar jag bakåt

med ögonlock tunga av en hel natts gråt

 

För varje varv LP:skivan snurrar

desto närmare kommer du

verkligheten

Du kan inte fly längre

 

På min tårblöta kind

bränner avsaknaden av dina läppar

 

Min ångest lämnar mina skolböcker nersvärtade

(Jag kan inte ens läsa titeln längre)

 

Jag sträcker ut min hand

och den faller

igen

 




Övriga genrer av tatjana
Läst 701 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-05-25 19:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
ja, livet är en törnbeströdd stig som vi alla måste vandra på ........, en del sticker sig väldigt mycket och blör alldeles förskräckligt, andra har bättre sulor och klara sig helskinnade. Så är det och, endast någon form av revolt kan förändra det, vi som vill det är dock i minoritet (men vi blir fler)..............
2008-07-06

  Himuro
vacker gripande dikt med ord som verkligen fångar en hungrande blick.
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
För varje varv LP:skivan snurrar

desto närmare kommer du

verkligheten


TOTALT maxat !!!

Precis så är det.
Det ryms oceaner i detta!
2008-06-02

    Cintia
Du är helt otrolig på att fånga känslor med ord... Ord som bara flyter framåt. Gripande
2008-05-27

    Askes
Oj! Det här är riktigt tunga puckar.
Det känns i maggropen när man läser den!

Fint skriven!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana