Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns fortfarande



de fina floderna

de fina skogarna

de vackra rosorna


Jag minns fortfarande


de glada dagarna

min mammas värme

och hennes leende


Jag minns fortfarande


min eldstad

som värmer mig


Eldstaden


som värmer

mitt sönderslitna hjärta


Jag saknar min eldstad ...


Av alla dina kalla ord

fryser jag


Jag saknar min eldstad ...


men


Förgäves saknar jag den


Den finns inte mer

Den finns inte mer, tyvärr


men ändå


Jag saknar den


och


Jag behöver den


Jag behöver

en plats

var

gör

mindre ont











Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-25 16:21



Bookmark and Share


  Maria T
En vacker dikt om minnen, saknad.
Kanske kan solen vara en varm och skön
eldstad i sommar
2008-05-25

  mare VIP
...livets smärtor.....då längtar man efter en trygg ....säker plats.....
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic