Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elefant i porslinsaffär

 

En
förtvivlad
människa
berättar
sin
historia

jag
såg
hennes
kamp
och

kände
igen
mig

bara jag inte
sa något
som fick
mig att

framstå
som en
elefant
i
porslinsaffären


när
någon
sa
att hon
skulle
räkna
med
att
alla
vänner
försvinner


var jag
glad att
det inte

var

jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-25 16:30



Bookmark and Share


  _Mian_
Som en elefant i en porslinsaffär...en fullträffmetafor för just hur det kan vara om man råkar kast loss orden och träffat mottagaren i veka livet.
2008-05-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är så lätt att såra
ännu mer, en människa
som redan ligger ner
så det gäller att man
mer, upp ser, innan
man ser ner...
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP