Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför kan man inte inse det själv... utan måste plåga sig innan man inser att allt är slut..?


Den feta porten

Så fick det bli så
Du fick hjälpa mig att stänga

stänga den tröga dörren
den tunga feta porten
till hettan
mellan oss

Den feta porten
där flammor och gnistror inte går igenom
där kylan och stålet håller oss isär

Jag har lätt puttat igen den
inte en
utan flera gånger

vi gör inte varandra lyckliga

visste det redan
min mage ljuger inte

ändå skickade jag sms:et
för att få övertygelsen
för att du skulle få vrida sista varvet på nyckeln

och sen svälja den
ner i ditt sköra
varma
heta
du




Fri vers av MinnaSofia
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-25 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia