Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så fashion är jag.

och jag tar mysbyxor på mig
för så chic
så fashion
är jag

jag bjuder in
till party
alla får komma
alla får sparka
alla får nöjet att sparka
det hårdaste ni kan

(ingen av er kommer sparka hårdare än jag)


katten tittar
storögt
som hon alltid gör
stirrar
glor
som att hon ser igenom
lagerna av hud
som att hon vet vad som försiggår
under

så går hon när jag gråter
och jag tänker varje gång
att jag också vill gå

(så upptäcker jag att jag är fast i min egen kropp
tills döden skiljer oss åt)




Övriga genrer av fröken brun
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-25 21:44



Bookmark and Share


  guld
så bra är din text.
lycka till.
2008-05-25

    Issand. VIP
jättebra slut,
fin text
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun