Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duktighetskomplex.

du borde stått
du borde gått
tidigt


det ser lovande ut
skulle de sagt
medan du balanserade vid köksskåpen


hon blir nog något smart
något bra
hon blir nog bra


så har jag duktighetskomplex
eller bara allmän ångest?
jag trodde jag sluppit duktighets-syndromet
men jag kanske är en av alla dem
som gråter
när de får godkänt på proven


är jag bara en av alla dem
som samlar stresspoäng i magen?




Övriga genrer av fröken brun
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-25 21:48



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Här känner man igen sig... :P
Fint uttryckt!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun