Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar på mig ...




Jag hörde en röst

från himlen som sa:

\" Jag älskar Dig \"



Jag lyfte mitt huvud

mot himlen

och såg Dig



Då jag vände mitt ansikte

från Dig

såg jag Dig

fortfarande vid havet,

vart jag än vände mig


Och


Jag vet nu

att Du vid havet

väntar på mig


Du väntar på mig ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 405 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-25 21:51



Bookmark and Share


  häxanmara
Väntan och längtan...Tycker om den...
2008-05-26

  mare VIP
..fin om väntan....efter någon..........
2008-05-25

  anits VIP
En stark längtan
vackert
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
\"You were there all the time...
Waiting patiently, so patiently in line...\"

(Jimmy Swaggart)
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic